فهرست مطالب

تاریخ اسلام - پیاپی 58 (تابستان 1393)

فصلنامه تاریخ اسلام
پیاپی 58 (تابستان 1393)

  • 330 صفحه، بهای روی جلد: 50,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1394/03/15
  • تعداد عناوین: 11
|
  • حامد حسینیان صفحه 7
    تحقق سبک زندگی اسلامی در گرو عمل به سیره معصومان: است. عمل به سیره در عصر حاضر با چالش ها و تنگناهایی روبه رو است که باید آنها را شناخت و راه برون رفت از آن را جست وجو کرد تا توصیه به بهره مندی از سیره معصومان: برای تحقق سبک زندگی اسلامی، خالی از کاستی های روش شناختی باشد. مطالعات تاریخی و دینی نشان می دهد، مهم ترین تنگناها و چالش هایی که عمل به سیره در حال حاضر با آن روبه رو است، عبارت هستند از: تنگناهای فقهی، خاموشی رفتار و امکان برداشت های چندگانه از آن، شرایط زمان و تغییر موضوع، شرایط فرهنگی سرزمین های مختلف، از دست رفتن توانایی اجرا در دنیای جدید، یکسان نبودن توانایی های انسان های عادی با معصومان:، اختلاف جایگاه انسان های عادی با معصومان:، ناهمسانی ظرفیت و توان مندی مکلفان، سلیقه ای بودن برخی مسائل و محدود بودن دلالت بخشی از سیره بر مباح بودن یک رفتار.
    مقاله حاضر پس از برشمردن چالش های ده گانه، راه برون رفت از آنها را، پویایی سیره معرفی می کند. پویایی سیره به معنای توجه به چالش ها و پیروی از اصول ارزشی ثابت و تطبیق و اجرای آن متناسب با شرایط و نیازمندی های هر عصر است. به دست آوردن معیاری برای تحقق سبک زندگی اسلامی بر اساس سیره معصومان: در گرو چنین نگاهی به سیره است.
    کلیدواژگان: اهل بیت (ع)، سیره معصومان (ع)، سیره پویا، الگوپذیری، سبک زندگی اسلامی
  • نعمت الله صفری فروشانی، حامد قرائتی صفحه 39
    مراسم و موسم های اجتماعی جلوه ای از آداب، رسوم، تاریخ، فرهنگ و دیگر مولفه های فکری و مذهبی یک جامعه هستند. یکی از نکاتی که موجب اهمیت بررسی تاریخی مراسم و مواسم دینی می شود واکاوی اصالت و بدعت گرایی در شعائر و نمادهای دینی است؛ زیرا امکان دارد برخی با رویکردی نص گرایانه به مخالفت با هر نماد و آیین نوپیدای تصریح نشده از سوی معصومان: بپردازند و برخی دیگر با استناد به کلیات و نکته های عمومی دلایل، دست خود را در ابداع آیین های خودساخته منسوب به دین، باز ببینند. بر اساس درک چنین ضرورتی، این مقاله می کوشد با این فرض که مواسم و مراسم دینی، یکی از منابع مهم تقویت باورهای دینی است، رفتار امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام را در محدوده زمانی ماه رمضان به عنوان یک مناسبت و موسم دینی در سه محور اصلی سیره شخصی، سیره اجتماعی و سیره سیاسی بررسی کند. سیره شخصی امیرالمومنین علیه السلام نشان دهنده اهتمام به نظافت، آراستگی، بهداشت، سلامت، خضوع، خلوص، خیرخواهی، اعتدال و هدف گذاری معنوی در زندگی مادی است. سیره اجتماعی آن حضرت، آموزه هایی مانند همگرایی و تعامل، اهتمام به تبلیغ و مسئولیت اجتماعی، توجه به مساجد به عنوان یک نهاد موثر اجتماعی سیاسی، جانمایی شعائر مذهبی در حقوق اجتماعی، تاکید بر نتایج اعتقادی و عرفانی و اخلاقی تکالیف دینی، مبارزه با بدعت ها و توجه به جنبه های اقتصادی شعائر مذهبی را نشان می دهد. توجه به جهاد، مسئولیت پذیری سیاسی و استفاده از عوامل و محرک های معنوی در تدابیر سیاسی در سیره سیاسی آن حضرت علیه السلام جایگاه ویژه ای دارند.
    کلیدواژگان: سیره اهل بیت (ع)، امیرالمومنین حضرت علی (ع)، ماه رمضان، مراسم مذهبی، آداب، سبک زندگی
  • حمیدرضا مطهری، محمدحسین توکلیان صفحه 69
    سوگ واری بخشی از زندگی اجتماعی انسانها است که معصومان به آن توجه داشتند. شناخت سیره معصومان در برخورد با مصائب مختلف، الگویی برای چگونگی برگزاری مراسم سوگ واری و معیاری برای آسیب شناسی شیوه های رایج سوگ واری است. این مقاله، رفتارهای معصومان: را در رویارویی با مصیبت به دو حوزه فردی و اجتماعی تقسیم می کند و پس از آن به این نتیجه می رسد که این رفتارها ضمن توجه به تعالیم اسلامی و گسترش آن و دوری از اموری که مورد رضایت الهی نیست، به کاهش درد و رنج افراد مصیبت دیده می انجامد. رفتارهایی که در جنبه فردی شناسایی شده است، عبارت هستند از: گریستن، ترک زینت، پوشیدن لباس سیاه، برداشتن عبا از دوش و ترک کار. رفتارهایی که جنبه اجتماعی دارند، عبارت هستند از: اطلاع دادن به خانواده متوفا، حضور در تشییع جنازه، دل داری دادن به صاحب عزا، اظهار تاسف برای از دست دادن شخصیت های ممتاز، قدرشناسی از خدمات متوفا، بازگو کردن ابعاد شخصیت متوفا برای مردم، ترغیب به عزاداری برای انسان های والا، برپایی مجلس عزا، برپایی عزاداری خانوادگی، نوحه خوانی، تبیین معارف الهی و زیارت قبور.
    کلیدواژگان: معصومان (ع)، سیره، سوگواری، مرگ
  • محسن الویری، سیدمحمدمهدی موسوی نیا صفحه 95
    این نوشتار می کوشد با استناد به داده های موجود در گزیده منابع شیعی، پس از ارائه گزارشی از دیدگاه و رفتار عملی ائمه: در امور معیشتی، بازتاب آن را در زندگی اجتماعی شیعیان در عصر حضور بکاود. این مقاله نشان می دهد ائمه: برای تبیین بعد نظری سبک زندگی در امور معیشتی، حداقل بر شش محور نگاه مثبت نگر به دنیا و بهره جستن از آن برای اهداف والا، تبیین سیره انبیا و اولیای الهی در اهتمام به تامین معاش، برحذر داشتن از سستی و کسالت، اصلاح معنای زهد در دیدگاه عمومی جامعه تاکید می کردند. این سبک زندگی، حیات اجتماعی شیعیان عصر حضور را تحت تاثیر قرار داده بود و بازتاب نگرش و رفتار معصومان در زندگی عادی شیعیان و در مواردی چون حضور فعال در مشاغل متنوع، برخورداری از مهارت های شغلی و اهتمام هم زمان به کار و علم آموزی دیده می شود.
    کلیدواژگان: تاریخ اجتماعی، سبک زندگی، شیعیان، شغل، تجارت، تقدیر معیشت
  • روح الله توحیدی نیا صفحه 125
    بتریه یکی از فرقه های زیدیه شمرده می شود. براساس برخی منابع، این گروه پیش از قیام زید بن علی در کوفه حضور داشتند و با پذیرش امامت زید بن علی در شمار زیدیه قرار گرفتند. مقاله حاضر، بتریه را به عنوان بخشی از جریان حدیثی کوفه، یک گروه پیش زیدی می داند که نقش فعال و تاثیرگذاری در مناسبات فکری و فرهنگی داشتند و با این پیش فرض می کوشد به بررسی تعامل امام باقر علیه السلام و امام صادق علیه السلام با آنان بپردازد. مطالعات تاریخی نشان می دهد سبک این دو امام در تعامل با این گروه، مبتنی بر دو راهبرد مستقیم و غیرمستقیم بوده است. راهبرد مستقیم ایشان که در قالب مدارا، پرهیز و احتیاط در رویارویی با بتری مذهبان جلوه نمود، سبب شد وحدت اجتماعی شیعیان حفظ شود و علاوه بر هم گرایی در باورهای مشترک، بیشترین کوشش ممکن برای جذب آنان انجام شود. راهبرد غیر مستقیم که نمود آن در روشن گری، هدایت گری و نخبه پروری بود، علاوه بر حفظ جان و عقاید امامی مذهبان، انزوای بتریه را از یک سو و نظام مند شدن باورهای فقهی و کلامی امامیه، پرورش نخبگان، شکل گیری نظام آموزشی امامیه در کوفه و توسعه تشیع را از سویی دیگر در پی داشت.
    کلیدواژگان: امام باقر علیه السلام، امام صادق علیه السلام، بتریه، زیدیه، کوفه
  • سیدتوقیر عباس کاظمی صفحه 155
    امروزه به دلیل تحولات جهان اسلام، تعامل شیعیان با پیروان دیگر مذاهب اسلامی نیازمند بازخوانی و تدبیر است. بر این اساس، سیره اهل بیت علیه السلام در برخورد با سایر مذاهب اسلامی، می تواند الگوی مناسبی برای شیعیان باشد. بررسی متون دینی و تاریخی نشان می دهد، برخورد ائمه علیه السلام با مسلمانان غیر شیعه بر مبانی خاصی استوار بوده است. مقاله حاضر پس از شناسایی این مبانی، شیوه های برخورد اهل بیت علیه السلام را با سه گروه عامه مسلمانان غیر شیعه، حاکمان غیرشیعه و علمای غیر شیعه به تفکیک بررسی می کند. این پژوهش نشان می دهد، مهم ترین روش های برخورد اهل بیت علیه السلام با عامه مسلمانان غیرشیعه، رعایت مدارا و اخلاق اسلامی، خوش رفتاری، پیش گام شدن در امور خیر، دل سوزی و مهربانی، همکاری در رفع مشکلات، برقراری ارتباط صمیمی و هم نشینی و حضور در مراسم مذهبی بوده است. هم چنین، برخورد اهل بیت علیه السلام با حاکمان غیرشیعه، در روش های به رسمیت نشناختن حاکمان غیر شیعه، همکاری در امور مهم اجتماعی مسلمانان و کوشش برای مبارزه با انحرافات دیده می شود. براساس یافته های پژوهشی حاضر، اهل بیت: در برخورد با علمای غیرشیعه از روش های احترام و بزرگداشت علما، بحث آزاد و مباحثه علمی و مناظره و انتقاد سازنده استفاده می کردند.
    کلیدواژگان: اهل بیت (ع)، مسلمانان غیر شیعه، سیره معصومان، روابط بین مذهبی، شیعیان
  • سیدفخرالدین طباطبایی صفحه 183
    اهل کتاب به پیروان یکی از ادیان آسمانی گفته می شود که یا خارج از سرزمین های اسلامی به سر می برند و یا براساس ضوابط مشخصی در جامعه اسلامی زندگی می کنند. با توجه به روابط گسترده فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مسلمانان با اهل کتاب در طول تاریخ و ادامه گریزناپذیر این روابط در دوران کنونی، کوشش برای به دست آوردن مبانی این روابط، اهمیت فراوانی دارد. گزارش های تاریخی نشان دهنده تعامل گسترده معصومان علیه السلام با اهل کتاب هستند و با توجه به نقش الگویی ایشان، مسلمانان می توانند روابط خود با اهل کتاب را بر سیره معصومان: استوار سازند. مقاله حاضر، پس از مروری کوتاه بر تعریف اهل کتاب، مبانی سیره معصومان علیه السلام را بر اساس متون دینی در چهار محور تقوا، کرامت ذاتی اهل کتاب، صلح طلبی، اجبار نکردن پذیرش اسلام و احترام به حقوق اهل کتاب بررسی می کند. مقاله نشان می دهد که روش تعامل پیامبر خدا (ص) و امامان شیعه (ع) با اهل کتاب خشن و دور از عقلانیت و یا دارای تساهل و تسامح بی حد و اندازه نبوده است.
    کلیدواژگان: معصومان (ع)، اهل کتاب، یهودیان، مسیحیان
  • محسن انبیایی صفحه 217
    یکی از دشواری های جوامع دینی، ظهور مدعیان دروغینی است که با سوء استفاده از احساسات پاک حق جویان در پی ایجاد موقعیتی برای خود هستند. شیعیان در عصر حضور با این پدیده روبه رو بودند و امامان معصوم با روش های مختلفی با آن برخورد می کردند. برخی از مدعیان دروغین عصر حضور، ادعای بابیت، امامت، نبوت، مکالمه با خداوند و الوهیت می کردند. غلو، اعتقاد به حلول و تناسخ به عنوان اصلی ترین انحرافات اعتقادی مدعیان دروغین شناخته می شود. مهم ترین مصادیق انحرافات عملی مدعیان دروغین عبارت بودند از: اباحی گری، تحریف و جعل روایت، تاویل نادرست روایت، اهانت به معصومان و اصحاب ایشان.
    این مقاله پس از بررسی فشرده این انحرافات، شیوه های برخورد ائمه: با آنها را در دو گروه اقدامات سلبی و اقدامات ایجابی بررسی می کند. اقدامات سلبی ائمه: شامل پنج محور اصلی دعوت به بازگشت به مسیر حق، اعلام برائت و لعن، توجه دادن به ریشه های شیطانی انحراف، منزوی ساختن، مرتد معرفی کردن مدعیان بوده است. هم چنین، اقدامات ایجابی ایشان در محورهای ارائه معنویت اصیل، تبیین جایگاه امام و امامت، توصیه به تزکیه نفس و معرفی الگوهای رفتاری مثبت دیده می شود. این مقاله با چند پیشنهاد برای کاربردی ساختن یافته های خود در مسیر تحقق سبک زندگی اسلامی به پایان می رسد.
    کلیدواژگان: معصومان (ع)، شیعیان، مدعیان دروغین، انحرافات دینی، سبک زندگی
  • محمد برادران، محمدرضا موسوی شوشتری صفحه 253
    یکی از شاخصه های مهم تمدن اسلامی، اسلامی بودن سبک زندگی است که نظارت اجتماعی می تواند به تحقق آن کمک کند. نظارت اجتماعی که در فقه اسلامی با عنوان امر به معروف و نهی از منکر شناخته می شود به عنوان ضامن بقای اسلام و واجبی که به سبب آن، اجرای همه واجبات صورت می پذیرد، معرفی شده است. این مقاله با رویکرد کاربردی می کوشد رابطه ای منطقی بین نظارت اجتماعی و ظهور، استمرار و انحطاط تمدن برقرار کند و با اثبات اهمیت و نقش تعیین کننده آن در هر یک از این حوزه های سه گانه، شواهد قرآنی و روایی دلالت کننده بر این موضوع را ارائه کند.
    کلیدواژگان: تمدن، سبک زندگی اسلامی، نظارت اجتماعی، امر به معروف، نهی از منکر
  • سعیده رحیمی صفحه 281
    آداب و آیین های مربوط به تولد، بخشی جدایی ناپذیر از سبک زندگی انسان ها است. با توجه به نقش الگویی امامان شیعه (ع) بررسی چگونگی رویارویی ایشان با این موضوع، برای جامعه امروز سودمند است. این مقاله با بررسی روایت های موجود درباره تولد معصومان(ع) و با تکیه بر شیوه رفتار امامان معصوم(ع) با مادرانی که فرزند آنها امام معصوم بوده است، می کوشد رفتارهای مرتبط با تامین امنیت روانی و آرامش مادران را استخراج کند. این رفتارها را می توان در چند مرحله دسته بندی کرد: حضور معصوم در محل تولد و تامین امنیت روانی مادر، دیدن نوزاد بلافاصله پس از تولد، انتخاب همراه برای مادر درهنگام زایمان، تکریم قابله، جلوگیری از رسیدن اخبار ناگوار به مادر و تعلیم علوم امامت به نوزاد.
    کلیدواژگان: اهل بیت (ع)، سیره، تولد نوزاد، زایمان، سبک زندگی اسلامی
  • مترجمان عربی
    مرتضی ذاکری، جعفر ارومیه ای صفحه 301
|
  • Hamed Husaynian Page 7
    The Islamic way of life is based on the lifestyles of the infallibles. Following and adhering to this way of life is filled with challenges and problems in this era. Identifying and solving these problems is of utmost importance so that the path to this lifestyle can be easily followed. A study of historical and religious analyses shows that some of the biggest challenges facing us today are: jurisprudential problems, cultural difference in non-Muslim lands, technological backwardness in innovation and discoveries, differences in the abilities of general Muslims and their infallible leaders, differences in the status of general Muslims and their infallible leaders, differences in the abilities of Muslims amongst themselves with regards to their responsibilities, and absence of proof with regards to some of the things and actions that are accepted as part of the lifestyle. Current writing have termed these new discussions as pooya, which means paying attention to the current challenges facing us and going back to the fundamentals to find a solution for them.
    Keywords: The Holy Household, Ahl al bayt, Masumeen, Infallibles, Islamic Lifestyle, Sire Pooya
  • Nematullah Safari Furushani, Hamed Qaraati Page 39
    Gatherings and commemorations are the result of teachings, values, historical influences, and other aspects of a community. One of the things that make the study of this area important is the infiltration of non-Islamic values and rituals. There is a chance that some of the rituals have absolutely no place in our gatherings, because we lack any evidence from the infallibles. In other cases, some people use weak narrations and evidence to try and infiltrate our rituals with things that the infallibles have not asked us to do. This writing takes this into consideration, and also highlights the fact that Islamic gatherings and rituals are the most obvious ways for Muslims to feel connected to their religion and belief. With this in mind, we will be discussing the actions and lifestyle of Imam Ali in the month of Ramadhan. We have divided this into three parts: his personal life, his social life, and his political life. His personal life shows us a focus on health and cleanliness, sincerity and pure intention in actions, moderation and goal-setting in his life. His social life teaches us methods of interaction with the public, propagation and social leadership and a focus on masajid as the focal point of society. His social life shows that he gave importance to incorporate Islamic values in the society, teaching Islamic values through beliefs and actions, as well as defending Islamic rituals from infiltration of foreign influences. He also defended Islamic political thought from influences of other political philosophies.
    Keywords: Lifestyle of the Holy Household, Ahl al bayt, Amir al Momineen, Imam Ali, Month of Ramdhan, Islamic Commemorations, Rituals, Islamic Lifestyle
  • Hamid Reza Mutahhari, Muhamamad Husayn Tavakolian Page 69
    Commemoration is a natural part of the human lifestyle; an aspect that the infallibles have also acknowledged. Studying the lives of the infallibles can teach us the methods through which they commemorated events in their lives, and also how they expressed their sorrow and grief. This article has divided the rituals of commemoration in the lives of the infallibles into two parts: personal and social. After an analysis of the texts, we have reached the conclusion that the infallibles have taught us methods of commemoration that are accepted within an Islamic lifestyle. Studying their traditions can show us what methods of commemoration that Allah does not like. From a personal perspective, we see that the infallibles used methods such as crying, avoiding beautification, wearing black clothes, not wearing the ‘aba (cloak), and avoiding business transactions. From a social perspective, the infallibles used to inform the family of the deceased and attend his funeral, consoling those who are in mourning, showing grief when a person of good standing in the society died, acknowledging the efforts and contributions of the deceased to society, holding commemoration ceremonies for the deceased in a public and private manner, as well as reciting eulogies.
    Keywords: The Holy Household, Ahl al bayt, Infallibles, Lifestyle of the Infallibles, Commemoration, death
  • Mohsen Alviri, Sayyid Muhammad Mahdi Mousaviniya Page 95
    This writing uses Shia sources that are available to us regarding the character and lifestyle of the Imams, and tries to provide methods with which we can apply them to the current Shia lifestyle. We see that the Imams have used six methods to explain what they expect from their followers: a positive outlook on life, an explanation of the lifestyle of the Prophets and Imams, staying away from laziness and a passive approach to life, and correcting the misinterpretation of zuhd in the society. This lifestyle needs to be applied in our current era, and we have some examples of people who were successfully able to follow this lifestyle.
    Keywords: Social History, Lifestyle, Shiism, Profession, Business
  • Ruhullah Tawhidiniya Page 125
    Butriyyah is a sub-sect of the Zaydiyyah sect of Islam, although according to some reports this sect existed in Kufa before the movement of Zayd, and they were only accepted as a sub-sect after they accepted the leadership of Zayd ibn Ali. This article accepts them as a sub-sect of Zaydiyyah, and analyzes the philosophical and cultural impacts that it had on Islam in the short time that it existed. Historical evidence suggests that Imams Baqir and Sadiq had two distinct methods of dealing with the followers of this sub-sect. The direct approach was to use caution when interacting with them, which led to the unity of the Shia faith and followers in society. They focused on the shared beliefs, and tried to bring them closer to the true Shia faith. The indirect approach that was applied led to the protection of the lives and beliefs of the Ithna ‘Ashari faith, and also exposed the Butris to the beliefs and jurisprudence of the Shia Ithna ‘Asharis.
    Keywords: Imam Baqir, Imam Sadiq, Butriyyah, Zaydiyyah, Kufa
  • Sayyid Tawqir Abbas Kadhimi Page 155
    Interaction of Shias with non-Shias is something that has become very important especially in our time. It requires a lot of research and critical thinking in order for us to understand what is required from us. The best way to find out our responsibilities and duties is to analyze the life of the Imams in order to understand how they dealt with this issue. An analysis of the historical and religious text available to us shows that the interactions of the Imams were based on certain fundamentals, which we try to analyze in this article. We have divided the non-Shias into three categories: the general non-Shia Muslim population, non-Shia rulers, and non-Shia scholars. For the first category, the Holy Household showed their complete etiquette and respect to the people, and empathized with them in their happiness and sorrow. They worked with them side-by-side and tried to solve their problems. The Holy Household also maintained healthy social relationships with them. For the second category, the Imams refused to recognize the leadership and rule of the non-Shia rulers, but at the same time cooperated on issues of great social importance to Muslims, and attempted to fight the infiltration of non-Islamic values. With the third category, the Holy Household held scholars in utmost respect, and entertained debates and scholarly discussions with them.
    Keywords: Holy Household, Non, Shia Muslims, Lifestyle of the Holy Household, Intra, faith Interactions, Shiism
  • Sayyid Fakhruddin Tabatabai Page 183
    ‘People of the Book’ is a term used to refer to followers of certain heavenly beliefs that either live outside Muslim lands or live in Muslim lands under certain conditions that they choose to accept. By analyzing the social, political, and economic interactions of Muslims at the time of the Prophet and Imams, we have tried to come up with certain fundamentals that must govern our interactions with them in this era. This article first briefly defines and explains the concept of the People of the Book and then analyzes the fundamentals given to us by the infallibles. These can be divided into four broad categories: pivotal piety, good character of individuals, an attempt to maintain peaceful relations, and not trying to force anyone to accept the religion of Islam along with the consequences of infringing on their rights. The article reaches the conclusion that the interactions of the Prophet and the Imams were not like what the enemies try to portray, rather they were based on intellectual and social principles.
    Keywords: Infallibles, People of the Book, Interfaith Interactions, Jews, Christians
  • Mohsen Anbiyani Page 217
    One of the biggest challenges that the Imams faced was the rise of false claimants to the Islamic leadership, who took advantage of the emotions of the people and the right political circumstances in order to pursue their own selfish goals. The Imams had certain ways to deal with these individuals who sometimes claimed to be Imams, or Prophets, or a direct connection with God and revelation. We can state some of the most popular of these claimants, and the methods that they used. They used to lie about things that the Prophets and Imams before them stated, by altering traditions and other times coming up with traditions that never existed before. They used to betray the trust that the infallibles placed in them. This article analyzes the methods with which the Imams dealt with these people. The Imams used two distinct
    Methods
    corrective and punitive. The punitive measures included inviting them to come back to the right path, public announcement of the lie, informing the people about the ill character of the claimant, and announcing the claimant to be disbeliever. The corrective measures included teaching them the fundamentals of Islam, as well as the importance of the Prophet and the Imams. They also advised the individual to work on his spirituality, and providing examples to do so. The article ends with certain suggestions on how to make these lessons applicable on our own lives.
    Keywords: Infallibles, Shias, False Claimants, Religious Corruption, Islamic Lifestyle
  • Saeedah Rahimi Page 281
    The birth of children and the methods with which to approach this issue is an aspect of the Islamic lifestyle that due to its importance cannot be ignored. We can analyze the lives of the Imams in order to come up with practical advice that can be implemented by Shias in our time and in this era. This article analyzes the traditions that are available to use to study the birth of the Imams and the interaction of the Imams with women who were pregnant with the next Imam to come up with this advice, while keeping in mind that there are certain things that are specific to the infallibles and cannot be replicated by us. We see the Imams were always present at the place of birth, taking the newborn in their arms right after his birth, choosing a midwife for the mother, preventing any distressing news from reaching the mother, and reciting spiritual messages to the newborn. This article shows us new aspects that can be useful to married couples and to families that are expecting a newborn, in addition to providing new material to the gynecological and psychological spheres.
    Keywords: Holy Household, Lifestyle, Birth, Pregnancy, Islamic Lifestyle